Piyasaya çıkışından bu yana tarzıyla konuşulan ve aynı sektörde olduğu insanlardan daha farklı şeyler yapan Ece Seçkin, bugüne kadar alışılmadık bir saç stili ile karşımızda… Sarışınlığı ile bilinen ve hatta sürekli Hadise-Danla Bilic karışımı bir yüze sahip olan Ece Seçkin, sarışınlığını bozdu… Instagram üzerinde 1,8 milyon takipçisi olan şarkısı bakın saçlarını nasıl yaptı…

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Ece Seçkin Artık Siyah!

   Sarışın, yaptığı her şarkıyla listelerin başında yer alan, her zaman başarılı işler yapan ve sosyal medyada da çok fazla takipçisi olup çok beğenilen şarkıcı Ece Seçkin, saçlarını radikal bir kararla siyaha boyattı. Ayrıca kâkül modeli ile de büyük bir tarz değişikliğine giden Ece Seçkin bakalım takipçilerinden genel olarak nasıl tepkiler alacak…Sosyal medya takipçileri de yorumları ile hem güldürdü hem de Ece Seçkin’in saçları hakkında takipçilerinin fikirlerini ortaya çıkardı. Yeni imajı ile yabancı rapçilere benzetilen Ece Seçkin’e İngilizce şarkı sözleri ile de oldukça fazla yorum yapıldı. İşte yapılan bazı yorumlar:

-Sen Ece Seçkin’sin kendine gel

-Ekrandan çıkıp How you like that demeni bekledim

-Ece bunu yaptım deme

-Lisa?

İşte Ece Seçkin’in yeni saç stili ile yaptığı Instagram paylaşımı:

Peki ya sizce olmuş mu??

Editör: TE Bilişim