Yasak Elma dizisinin Yıldız Yılmaz Argun karakterini canlandıran Eda Ece, 1 yıldır bir dargın bir barışık ilişki yürütmeye çalıştığı Anadolu Efes takımında oynayan basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'i terk etti.

eda ece

İlişkiyi bitirir bitirmez Instagram hesabından birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları silen Eda Ece, bir de 'evren' temalı mesaj gönderdi.

eda ece buğrahan tuncer

Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer aşkı bitti. Sosyal medyada birlikte çekilen fotoğraflarını silen ünlü çift, birbirlerini takipten de çıkardı. 

eda ece buğrahan tuncer

Ece’nin ayrılık sonrası Instagram’da paylaştığı mesaj ise dikkat çekti: “Evrenin hayatınızdan çıkardığı insanlar için üzülmeyin. Evren, sizin duymadıklarınızı duyar ve sizin yapamadığınız hamleleri yapar.”

BODRUM'DA BİRLİKTE TATİL YAPMIŞLARDI

Daha bir ay öncesinde Bodrum'da bir villa kiralayıp birlikte tatil yapan genç aşıkların aşkı yaz bitmeden sona ermiş oldu. 

Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi

eda ece

MAGAZİNBURADANET İLK KEZ BODRUM'DA YAN YANA GÖRÜNTÜLEMİŞTİ

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun'u Eda Ece, Anadolu Efes takımında forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum'da Magazinburada.net muhabiri Kamil Sümer tarafından ilk kez yan yana görüntülenmişti.

buğrahan tuncer

Genç aşıklar, Bodrum merkezdeki lüks villalardan birini kiralamış ve tatillerini birlikte geçirmişlerdi. 

Editör: TE Bilişim