Sosyetenin ünlü ismi Eda Taşpınar ile oyuncu Çağrı Atakan'ın yaz ortası Alaçatı'da başlayan ilişkisi sürüyor. Bir dargın bir barışık haberlerine rağmen ilişkilerine tam yol devam eden Eda Taşpınar ve Çağrı Atakan önceki gün el ele görüntülendi.

eda

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Eda Taşpınar'a gittikleri bir mekanda laf atan bir kişiyle kavga ettiği haberlerinin sorulması üzerine Atakan, şiddet yanlısı biri olmadığını söyledi.

“ŞİDDET DURUMU YOK”

Atakan, rol aldığı Çukur'a atıfta bulunarak "Dizide iğrenç bir insanı oynuyordum, öyle şiddet durumu yok" diye konuştu.

“ŞİDDETLE ALAKASI YOK”

Eda Taşpınar ise, "Çağrı'yı herhalde oynadığı dizideki gibi zannediyorlar. Şiddetle alakası olan bir insan değil. Her şey yolunda çok mutluyuz" sözleriyle sevgilisi Çağrı Atakan'a destek çıktı.

eda

“BANA ÖZEL ÜRÜN İSTEYECEĞİM”

Genellikle kadınlar için kendi adıyla kozmetik ürünler çıkaran Eda Taşpınar, "Erkeklere özel bir ürün yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Kadınlar için yeni bir ürünüm çıkacak yakında, yavaş yavaş erkekler için de yapacağım. Erkekler 'Bizim için de bir şeyler yap' diyor ama bizim güneş yağlarımız uniseks olduğu için şimdilik onu kullanıyorlar" cevabını verdi. Bu sözler üzerine Çağrı Atakan ise, "Eda'dan bana özel ürünler geliştirmesini isteyeceğim" diyerek espri yaptı.

NE OLMUŞTU?

Çağrı Atakan’ın, sevgilisİ Eda Taşpınar'a laf atan bir hayranını dövdüğü iddia edilmişti. O geceden sonra ilk kez konuşan Atakan, şunları kaydetti: “Böyle bir iddia doğru değil. Yemek yenilen bir mekana gittik Eda Taşpınar’la. Orada ufak bir tatsızlık yaşandı ama darp yok, kavga yok, öyle bir şey yok. Biz Anadolu insanıyız; örf, adet, edep bizde daha farklı. Bana göre ters olan hareketler oluştu. Ondan dolayı ufak bir tatsızlık yaşandı. Onlarla da oturduk konuştuk, bir problem yok, büyütüldüğü gibi bir şey yok.” 

Muhabirlerin ‘Laf mı atıldı?’ diye sorması üzerine açıklamasına devam eden oyuncu, “Yok laf atılmadı, ufak bir tatsızlık yaşandı. Büyütülecek bir şey değil gerçekten. Niye bu halde geldi onu da bilmiyorum” dedi.

çağrı

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

Editör: TE Bilişim