9 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show her bölümüyle ekranlara iz bırakmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ gibi isimler programa konuk olurken, İbrahim Tatlıses’in 7 yaşındaki kızı Elif Ada da programa katılarak büyük bir sürprize imza attı.

Elif Ada İbo Show’a Katıldı! Annesi Ayşegül Yıldız İsyan Etti!
Elif Ada’nın babası İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyalog programa damga vururken, duygusal anlara da sahne oldu.
Babasının şarkılarını internetten dinleyen Elif Ada, “Baba neden söylemiyorsun?” sorusunu sordu. Kızının sorusu karşısında pişmanlık duyduğunu ifade eden Tatlıses, “Utandım hep. Eski yaptığım nameleri yapamam diye utandım. Beni tanıyanlara mahcup olmamak için söylemedim” cevabını verdi.

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!


Baba ve kız arasında geçen diyalog geceye damga vururken, 7 yaşındaki Elif Ada’ya gelen bazı yorumlar annesi Ayşegül Yıldız’ı çileden çıkardı.
Elif Ada İbo Show’a Katıldı! Annesi Ayşegül Yıldız İsyan Etti!
“O ÇOCUK DAHA 7 YAŞINDA..”
Ayşengül Yıldız, kızı Elif Ada hakkında yapılan yorumlara sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:
"Ya Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor. Babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş o kadar kamera içinde babası çağırınca gitmeyeceğim dedi. Zorla ikna ettik. O çocuk daha 7 yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış."

Editör: TE Bilişim