Nafakasını ödemediği için eski eşi Mustafa Sandal ile mahkemelik olan şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün Rumelihisarı’ndaydı.

Emina Jahovic Nafaka Tartışmalarına Son Noktayı Koydu

Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum

Güzel havada köpeği ile birlikte sahilde yürüyüş yaparken görüntülenen Jahovic, gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

“PANDEMİDE NE YAPABİLİRİM Kİ?”
Çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Jahovic, koronavirüs pandemisinden dert yandı.39 yaşındaki şarkıcı “Pandemide ne yapabilirim ki? Çocuklarla evde vakit geçiriyoruz. Yakın zamanda Göçek’e gideceğiz. Orada 3 ay kalacağız ama ben ara sıra gidip geleceğim. Müzik ve marka çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE YAPMAK İSTEMİYORUM..”
Sırbistan’da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Jahovic, “Türkiye’de düet yapacak mısınız?” sorusuna, “Küçüklükten beri orada bir kariyerim var. Burada istemiyorum. Dile çok hakim olmadığım için yazamıyorum” cevabını verdi.

Emina Jahovic Nafaka Tartışmalarına Son Noktayı Koydu

“GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞTIM..”
Eski eşi Mustafa Sandal ile yaşadığı nafaka davası hatırlatılan Jahovic, “Gerekli açıklamayı yapmıştım. Artık anlatacak bir şey yok” diyerek röportajı sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim