Çağla Şıkel ile 2015 yılında boşanan ünlü şarkıcı Emre Altuğ’un eski manken Burcu Çağrı ile birlikte olduğu ortaya çıktı. İlişkinin açıklamasının ardından sosyal medyada Burcu Çağrı’nın Çağla Şıkel’e benzediğine dair çok sayıda yorum yapılırken, Çağla Şıkel’in bu konuda ne diyeceği merak konusuydu.

Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum" Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum"

Emre Altuğ Burcu Çağrı Aşkına Çağla Şıkel’den İlk Yorum!


ÇAĞLA ŞIKEL NE DEDİ?
Geçtiğimiz akşam Etiler’de bir kuaför salonundan çıkarken objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, Burcu Çağrı’nın kendisine benzediği ile ilgili yapılan yorumlara “Beni ilgilendiren bir konu değil” diyerek sessiz kalmayı tercih etti. 

Emre Altuğ Burcu Çağrı Aşkına Çağla Şıkel’den İlk Yorum!

4 YILLIK BİRLİKTELİK
Emre Altuğ ile Burcu Çağrı’nın arasındaki aşk, Burcu Çağrı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Emre Altuğ’u etiketleyen Burcu Çağrı, “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız. Seni çok seviyorum” notunu düşerken, kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırdı

Paylaşımı kaldırdıktan sonra sessizliğini bozan Çağrı, “Sadece duygularımı saklayamadığım için yazdım. Ama yanlış anlaşılacağı için sildim. İçimden gelerek yazılmış bir yazıydı” dedi. Altuğ ve Çağrı’nın 4 yıldır birlikte olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim