Hazırlamış olduğu eğlenceli videolar ile YouTube’da önemli bir hayran kitlesi yakalayan Enes Batur yeni aşkı Ecenaz Üçer’le yakalandı. Enes Batur ile aşkı gündeme geldikten sonra Ecenaz Üçer’in takipçi sayısı hızla arttı. Batur’un hayranları, Ecenaz’ı mercek altına aldı. Üçer’in yaşı ve hayatı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezi çıkışında kameralara takılan Enes Batur ve yeni aşkı Ecenaz Üçer gündem oldu.
Sosyal medyada 117 bin takipçisi olan Ecenaz Üçer’in, Enes Batur ile birlikteliği ortaya çıkınca takipçisi sayısı 3 günde tam 20 bin kişi arttı.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

ECENAZ ÜÇER KİMDİR?
Enes Batur ile ilişki yaşayan Ecenaz Üçer’in kim olduğunu hayranları merak ediyor. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken güzel isim Eskişehir doğumlu ve 23 yaşında. Bilgi Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği bölümü eğitimi alan Üçer, lisans eğitimine devam ediyor.
İkizler burcu olan Ecenaz, 1.70 boyunda ve 58 kilo. Üçer’in, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katıldığı da ortaya çıktı.


Oyunculuk yapan Ecenaz Üçer, bugüne kadar 'Aşkımızın Son Tekmesi, 'Kafalar Karışık' ve 'Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi' gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

Editör: TE Bilişim