Victoria's Secret'ın ünlü modellerinden Gigi Hadid’in sevgilisi Zayn Malik’ten hamile olduğu ortaya çıktı. TMZ’nin aile kaynaklarına dayandırdığı habere göre Gigi Hadid, 20 haftalık hamile.

AİLELERİNİ HEYECAN SARDI…

Uzun yıllar süren ilişkileri boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan Zayn Malik ve Gigi Hadid'in bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Kız çocuğuna sahip olacağı ileri sürülen ikilinin ailelerinin aldıkları bu mutlu haberin heyecanını yaşadıkları ifade edildi.

“EVİMİN KADINI OLMAK İSTİYORUM…”

Geçtiğimiz aylarda geleceğe yönelik planları hakkında özel açıklamalarda bulunan Gigi Hadid, çocuk istediğinin sinyalini vermişti. “Bir gün bir aile kuracağım ve bilmiyorum her zaman modellik yapar mıyım?” diyerek şaşırtan güzel model, “Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum” ifadelerini kullanmıştı.

25 YAŞ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI…

23 Nisan’da yirmi beş yaşına giren Gigi Hadid, doğum gününü kendisi gibi model olan kız kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi Zayn Malik ile kutlamıştı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan güzel model, altına “Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25’inci yaş günü kutlaması. Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnettar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25'inci yaş günümü asla unutmayacağım” notunu düşmüştü.

ARAYA ANNE GİRMİŞTİ…

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Gigi Hadid ile Zayn Malik’in ilişkilerinde bir dönem ‘kaynana’ krizi yaşanmıştı. 2016 yılında henüz aşk taze iken her fırsatta birbirlerine olan sevgisinden söz eden ve birlikte mutluluk pozları veren ikilinin arasına anne Tricia Malik girmişti.

Gigi Hadid’in o dönem çok fazla göz önünde olmasından rahatsızlık duyduğu ileri sürülen anne Tricia’nın, Pakistan asıllı bir İngiliz olan oğlu Zayn’ın kendi kültürlerine yakın birini seçmesini istediği iddia edilmişti. Hatta o dönem çiftin ayrıldığı haberleri çıkmış, ancak daha sonra ilişkilerini kurtardığı öğrenilmişti.

“FİLİSTİNLİYİM VE BUNDAN GURUR DUYUYORUM…”

Pakistan asıllı Zayn Malik ile birliktelik yaşayan Gigi Hadid ise aslen Filistinli. Güzel model, bu konu ile ilgili 2015 yılında cesur bir paylaşımda bulunmuş ve adından söz ettirmişti.

O günlerde Instagram hesabından arkadaşlarıyla birlikte kına yaktırdığı ellerinin bir fotoğrafını paylaşan model, altına “Eski dostlarımla harika bir gece geçirdim! Soyadıma bakın: Hadid. Yarı Filistinliyim ve bundan da gurur duyuyorum!” notunu düşmüştü.

ZAYN MALİK’İN KARDEŞİ 17 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞTI…

Zayn Malik, geçen yıl Kasım ayında 17 yaşında hamile kalan kız kardeşi Safaa ile gündeme gelmişti. Yeni yaşına girdikten birkaç gün sonra evlenen Safaa’nın küçük yaşta yaptığı bu evlilik dünya genelinde çok konuşulmuştu. Evlendikten bir ay sonra hamile olduğunun ortaya çıkması ise tartışmalara neden olmuştu.

Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum" Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum"

Editör: TE Bilişim