Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, İstanbul sokaklarında yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalandı. Pandemi sürecinde hiç ortalarda görünmeyen Bahadır, hayatındaki yeni gelişmeleri tüm samimiyetiyle açıkladı. Evinin tadilat işleriyle uğraştığını ve bu sebeple yoğun bir koşuşturma içinde olduğunu ifade eden Gökçe Bahadır, yakın arkadaşı Cansu Tosun'un anne olmasını heyecanla beklediğini söyledi.

"TATİL İÇİN PLAN YAPMADIM"

Yaz mevsiminin gelmesiyle Bodrum'a akın eden ünlülerin aksine şimdilik evde kalmayı tercih eden Gökçe Bahadır, henüz Korona ile ilgili net bir gelişme olmaması nedeniyle tatil planı yapmadığını söyledi.

"DANS ÇOK GÜZEL OLDU"

Hamile olan oyuncu Cansu Tosun, Gökçe Bahadır, Begüm Akkaya ve Leyla Lidya Tuğutlu ile beraber yaptığı hamilelik dansı sosyal medya paylaşımına beğeni yağmıştı. Muhabirimizin "Siz dansı nasıl buldunuz" sorusuna Gökçe Bahadır "Çok güzel oldu, uzun zamandır bir araya gelmemiştik o gün öyle bir araya geldik." şeklinde cevapladı.

"KALBİNİZ DOLU MU?" SORUSUNA GÜLEREK VE EL SALLAYARAK CEVAPLADI

Oyuncu Gökçe Bahadır iki senedir ilişki yaşadığı Yunan işletmeci sevgilisi Yiannis Magnos'tan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Muhabirimizin "Yeni ayrıldınız biliyorum ama yine de sormak istiyorum kalbiniz dolu mu?" sorusunu güzel oyuncu Gökçe Bahadır, gülerek ve el sallayarak cevapladı. Hızla kendisini bekleyen arabaya binen Gökçe Bahadır aracının camından gazetecilere el sallayrak "Bay bay arkadaşlar!" diye seslenerek uzaklaştı.

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Editör: TE Bilişim