Harbiye’de Ayta Sözeri’yi dinlemeye gelenlerin Coronavirüs döneminde uyulması gereken kurallara uymasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Gökçe Bahadır, “Çok farklı şartlarda olsa da burada olmak güzel. Herkes maskesini takmış. Bundan dolayı da mutluyuz…” dedi. Dilber Ay'ın hayatını anlatacak filmde ünlü şarkıcının gençliğini canlandırmaları için Aslı Enver ile Gökçe Bahadır'a teklif götürüldüğü iddia edilmişti. Güzel oyuncu, “bu haberleri basında gördüm ama bana teklif falan henüz gelmedi” diyerek haberleri yalanladı.

NE OLMUŞTU?

Ayak tırnağını keserken kaptığı iltihap sonucu iki yıl önce vefat eden Dilber Ay’ın hayatını anlatan film için hazırlıklara başlandı. Yapımcılığını Oğuz Sözen, Özgür Tari ve Turgay Keskin’in yapacağı filmin senaryosunu Kamuran Süner kaleme aldı. Filmin yapımcıları oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Dilber Ay’ın gençlik dönemini canlandırması için Aslı Enver ile Gökçe Bahadır’a teklif götürdü.Her iki oyuncunun da teklife sıcak baktığı öğrenildi. Senaryo yazılımı biten ve önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak olan filmin seti, başta özel olarak hazırlanan platolarda olmak üzere İstanbul’da kurulacak.

Babası İbrahim Tatlıses'in soyadını reddeden Dilan Çıtak, yaz sezonunu kapatmak istemiyor Babası İbrahim Tatlıses'in soyadını reddeden Dilan Çıtak, yaz sezonunu kapatmak istemiyor

Editör: TE Bilişim