Oyuncu Hande Ataizi, Hürriyet’ten Savaş Özbey’in sorularını yanıtladı. Oldukça keyifli bir röportaj veren 47 yaşındaki güzel oyuncu, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hande Ataizi’den Çok Konuşulacak Evlilik Açıklaması!

“AJDA DAHA MOTİVE EDİCİ..”
Ataizi’ye “Eski bir hatıraya hangisi daha güzel eşlik eder? Sezen Aksu mu yoksa Ajda Pekkan mı” diye soruldu. Ataizi gülerek Sezen Aksu’nun daha damar olduğunu söyleyerek “Ajda daha motive edici. Hani, ‘Kalk kendine gel kızım, hayat devam ediyor’ gibisinden… O yüzden geçmişe bakmayalım, önümüze bakalım, Ajda diyorum” ifadelerini kullandı.

“HER AŞKIN BİTMESİ DARBELİ..”

Hande Ataizi’den Çok Konuşulacak Evlilik Açıklaması!
İnsan ruhu için her aşkın bitmesinin darbeli olduğunu vurgulayan Ataizi’ye “tek başına ağlamak mı yoksa birinin yanında ağlamak mı” sorusu yöneltilince, “Birinin yanında ağlamak, bilemedim... Ben tek başına hüngür hüngür ağlamayı tercih ederim. O biriyle de artık her kimse o, onunla da eğlenmeyi” cevabını verdi.

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

"FİT OLMAK BENİM İÇİN ÖNCELİKLİ.."
Yıllardır güzel fiziğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'ye, giyim ve fitlik arasında tercih yapması durumunda hangisini tercih edeceği soruldu. Giyim zevkini feda edebileceğini ifade eden Ataizi, “Fit olmak benim için daha öncelikle bir de sağlık daha önemli giyimden” diye konuştu. Ataizi öte yandan, güzelliğin çok önemli olmadığını vurgulayarak, “Bence artık herkes güzel olabiliyor bir şekilde. Sen paradan haber ver! (Gülerek)” ifadelerini kullandı.

“SIRT DEKOLTESİNİ TERCİH EDERİM..”

Hande Ataizi’den Çok Konuşulacak Evlilik Açıklaması!
İddialı kıyafetleriyle gündem olmayı başaran 47 yaşındaki oyuncu, göğüs ve bacak dekoltesi yerine sırt dekoltesini tercih ettiğini söyledi.

“EVLİLİKTEN SAYMIYORUM..”
1996 yılında Altın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan güzel oyuncunun evine hırsız girmesi sonucu kendisine takdim edilen heykelcik çalınmıştı.

Hande Ataizi’den Çok Konuşulacak Evlilik Açıklaması!
Güzel oyuncuya en büyük pişmanlığının Altın Portakal heykelciğini kaybetmesi mi yoksa bir gün süren evliliği mi sorusu soruldu. Ataizi bu soruya şöyle cevap verdi:
"Altın Portakal ödülümü kaybetmedim, hırsız evden çalmıştı. Sonradan komite bana yeniden verdi. Şu anda Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu heykelciği bir hırsızın evinde de var. “Bu ne?” diye sorana, ne diyordur acaba? (Gülerek) Bir gün süren evliliğimi de evlilikten saymıyorum zaten. Pişmanlık demeyelim de olmayacak bir insanla gereksiz bir atraksiyondu diyelim..."

Editör: TE Bilişim