Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, salı izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

HAZAL KAYA MENAJERİMİ ARA’DA

Oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getirdikten sonra 'Benden Ne Olur?' sinema filmiyle setlere dönen Hazal Kaya, sezonun iddialı dizisi Menajerim Sensin'e konuk oyuncu olarak katıldı.

hazal

Ünlülerin kusursuz görünen hayatlarının gerçeklerine ışık tutan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, her bölüm ünlü oyuncuları konuk etmeye devam ediyor.

hazal

Dizinin 8. bölümüne, Burçin Terzioğlu ile birlikte Hazal Kaya da konuk olacak.

burçin

Öte yandan Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda kilolu kadınların sektörde çektiği zorluklara değinmiş, o sözleri günlerce konuşulmuştu.

“BAŞROL VERİLMİYOR”

Hazal Kaya, “Kilo aldığım dönem kapak çekimine gidip, sonrasında iç sayfalara alındığımı öğrendiğim oldu” dedi ve ekledi: “Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor. İnsanlar güzellik standartlarına uyan kadınları izlermiş… Zayıf ya da güzel kadınlar da sadece öyle oldukları için başarılı olmuyor. Bu algı da çok klişe ve yanlış. Bu değersizleştirmenin bir parçası."

Ailede kriz! Dilan Polat, eltisi ve görümcesi arasında soğuk rüzgarlar esiyor Ailede kriz! Dilan Polat, eltisi ve görümcesi arasında soğuk rüzgarlar esiyor
Editör: TE Bilişim