Leyla ile Mecnun dizisinde oynadığı Mecnun karakteriyle tanınan Ali Atay ve eşi Hazal Kaya bir e-ticaret firmasından milyonluk reklam teklifi aldı.

hazal kaya

Korona yüzünden işlerin kesildiği böyle bir dönemde başlarına adeta talih kuşu konan ikilinin teklife sıcak baktığı ve tarafların imza aşamasında olduğu öğrenildi.

ali atay

MESLEKTAŞLARI İŞ BULAMAZKEN ALİ ATAY VE HAZAL KAYA MİLYONLUK REKLAM FİLMİ ÇEKECEK!

Gerçek ismi Leyla Hazal Kaya genç oyuncu ile meslektaşı Ali Atay, 2019 yılında evlendi. Bu evlilikten Fikret Ali ismini verdikleri bir oğulları olan çift birlikte reklam filmi çekmeye hazırlanıyor. Bir e-ticaret platformundan reklam filminde oynamaları için hatırı sayılır bir teklif alan ikili Koronavirüs nedeniyle işlerin durduğu böyle bir dönemde turnayı gözünden vurdu.

hazal kaya reklam

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

HAZAL KAYA "REKLAM" KONUSUNDA DENEYİMLİ

1990 doğumlu Hazal Kaya her ne kadar Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Nihal karakteriyle tanınsa da reklam konusunda deneyimli bir isim. İlk olarak bir şeker firmasının reklamıyla ekranlara gelen Hazal Kaya; hazır kahveden hijyenik pede, GSM operatöründen bisküviye, çoraptan deterjana kadar birçok markanın reklam yüzü oldu.

hazal kaya

2014 yılında Malezya'da bir güzellik markasının reklamı için kamera karşısına geçti. Hazal Kaya'nın rol aldığı güzellik ürünü reklamı, Arap ülkelerinde yayınlandı

Editör: TE Bilişim