Moda dünyasının önemli figürü Ivana Sert, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Kemal Doğulu’nun vedasının ardından Doya Doya Moda programıyla yeniden ekranlara dönen güzel isim, özel hayatından iş hayatına varana kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Ivana Sert’ten Nafaka Çıkışı! ‘Bunlara Erkek Demeyeceğim..’ (Video Haber)

“GÜZEL BİR ENERJİ ALDIM..”
Doya Doya Moda programıyla ekranlara döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Sert, “Güzel bir program. Ekip de zaten eğlenceli. Eski iş arkadaşım Uğurkancım da orada. Prodüksiyon şirketiyle ilk kez çalışıyoruz. Ama güzel bir enerji aldım” diye konuştu.

“BİRAZ ZAMAN GEÇMESİ GEREKİYOR..”
Koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2020 yılını “lanet bir yıl” diye tanımlayan Ivana Sert, 2021 için, “İnşallah rahatlayacağız. Hepimiz sağlıklı ve huzurlu devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Koronavirüs aşısı olup olmayacağı merak edilen Sert, aşıların etkisini görmek istediğini kaydederek, “Biraz bekleyeceğim. Aşı konularında biraz zaman geçmesi gerekiyor. Her şey iyi ve yolundaysa neden olmasın?” dedi.

Ivana Sert’ten Nafaka Çıkışı! ‘Bunlara Erkek Demeyeceğim..’ (Video Haber)

“HER GÜNÜ BAŞKA BİR KONSEPTTE GEÇİRDİK..”
Yılbaşında uygulanan sokağa çıkma yasağında ne yaptığı merak edilen Ivana Sert, “Yeni yıla girmiş gibi oldu mu?” sorusuna şu cevabı verdi: 
“Bu insanların içinde olan bir şey. Kötüysen, iyi değilsen zaten yeni yıla giriyormuş gibi hissetmezsin. Ama için kıpır kıpır oluyorsa her günü en güzel yapabilirsin. Biz çok güzel zaman geçirdik. Her günü başka bir konseptte geçirdik. Kutladık, dans ettik, monolopy oynadık. Bol bol yemekler yaptık.”

“ÇOCUĞA BAKMAK ZORUNDAYIZ..”
Eski eşinin işleri kötü gittiği için nafakayı ödemekte zorlandığı öğrenilen Ivana Sert, bu konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı:
“Yani hepimizin işi kötü gidiyor ama çocuğumuz var. O çocuğa bakmak zorundayız. Ortak sorumluluğumuz var. Ben az bulmuyorum ama çocuğun masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok.”

Ivana Sert’ten Nafaka Çıkışı! ‘Bunlara Erkek Demeyeceğim..’ (Video Haber)

“BU TEPKİYİ GÖSTERENLERE ERKEK DEMEYECEĞİM..”
Ivana Sert, “Nafaka sizce haksız kazanç mı?” sorusuna, “Bu konularla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın. Ben kendi çocuğum için ömrümü veriyorum, sonuçta çocuk senin. Herkes böyle yapmalı” cevabını verdi. Erkeklerin nafaka konusundaki tepkileriyle ilgili de “Bu tepkiyi gösterenlere erkek demeyeceğim kendisine bir baba gibi bakmalı. Nafakayı eşi için vermiyor, çocuğu için veriyor” ifadelerini kullandı.

“SEZER TAM İSTEDİĞİM GİBİ..”
Bir süredir Sezer Dermenci ile mutlu bir aşk yaşayan ünlü isim ilişkisiyle ilgili, “Biz birbirimizi çok seviyoruz. Çok uyumluyuz. Allah bozmasın ilişkimiz çok iyi gidiyor. Sezer, Ateş’le çok iyi anlaşıyor. Çok tatlı bir insan, evde her şeyi beraber yapıyoruz. Allah beni duydu sonunda. Tam istediğim gibi” diye konuştu.

Ivana Sert’ten Nafaka Çıkışı! ‘Bunlara Erkek Demeyeceğim..’ (Video Haber)

“İKİNCİ ÇOCUĞA ŞU AN SICAK BAKMIYORUM..”
İlk evliliğinden Ateş adından bir çocuğu olan Ivana Sert, “İkinci kez anne olmayı istiyor musunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Bir tane daha çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama şu an salgından dolayı ne olacağı belli değil. Ateş 15 yaşında. Hayır demeyeceğim ama şu an sıcak bakmıyorum. Ateş şu ana kadar kardeş de istemedi. Enerjisi o kadar yüksek ki kendisine yetiyor.”

“DOĞRU BİR ZAMANDA ÇIKARTACAĞIZ..”
Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir WorkShop’ta müzik çalışmaları olduğunu söyleyen Ivana Sert’a çalışmaları soruldu. Şarkı için uygun bir zamanı beklediklerini ifade eden Sert, “İnşallah doğru bir zamanda çıkartacağız. Stüdyo çalışmalarımız başladı. Proje hazır, duruyor şu an. Ne zaman lanse edeceğiz sadece geriye o kaldı, bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Nurgül Yeşilçay'dan “Adalet” göndermesi! Nurgül Yeşilçay'dan “Adalet” göndermesi!
Editör: TE Bilişim