Pop müziğin yeni nesil genç isimlerinden Aleyna Tilki, pandemi dönemi de olsa işten başını kaşıyacak vakit bulamıyor. 

Dizi setinden klip setine oradan müzik stüdyosuna koşturan Aleyna Tilki'nin vücudu aşırı çalışmaktan tutuldu. 

aleyna tilki

Kas tutulması nedeniyle vücudunu hareket ettirmekte zorlanan Aleyna Tilki, teşhis ve tedavi için doktorların yolunu tuttu.

magazinburada.net'in görüntülediği Aleyna Tilki, hastalığı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kasları Tutulan Aleyna Tilki Ayakta Durmakta Zorluk Çekti

"YAŞLI GİBİ KAMBUR YÜRÜYORUM"

Aleyna Tilki, tedavi için geldiği kliniğin önünde korumalarının yardımıyla yürüyebildi. Sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Aleyna Tilki, "İki tane test yaptıracağım. Sonuçta vücudum kasıldı hareket etmekte zorlanıyorum kaslarım tutuldu ama belki sorun sadece kaslarda değildir. Kan değerlerime de bakılacak. Yaşlı gibi kambur yürüyorum" dedi.

aleyna tilki

"YIKILMADIM AYAKTAYIM"

Aleyna Tilki, yaşadığı sıkıntının çok çalışmaktan kaynaklandığını açıkladı. Günde 12 saat çalıştığını söyleyen Aleyna Tilki, "Dizi çekimleri yüzünden bu hale geldiniz?" sorusuna "Yıkılmadım ayaktayım. Evet, aktif çalışıyorum. Dizi çekimi bitiyor oradan stüdyoya gidiyorum orada çalışıyorum, sonra İngilizce klibimizin çekimleri var ona çalışıyorum derken bu hale geldim" dedi.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

aleyna tilki dizi

Aleyna Tilki, bir muhabirin "Hırs mı yapıyorsunuz?" sorusuna ise "Hayır asla! Çalışma aşkı diyelim. Kolay gelsin" arkadaşlar diyerek kliniğin yolunu tuttu.

Editör: TE Bilişim