Profesyonel basketbolcu olarak başladığı kariyeri sakatlanmasıyla son bulan Kıvanç Tatlıtuğ, 2002'de katıldığı Best Model yarışmasında 1. oldu.

Türkiye'ye ve dünyaya kendisini tanıtması ise Best Model of the World yarışmasını da kazanmasıyla gerçekleşti. Tatlıtuğ'un modellik ve sonrasında yaptığı oyunculuktan elde ettiği gelir oldukça hatırı sayılır bir seviyeye ulaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Gümüş dizisiyle başladığı oyunculuk serüveninde Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Ezel, Kurt Seyit Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma dizileri ve Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı fimlerinde başarılı bir oyunculuk sergiledi. Modellik ve oyunculuktan hatırı sayılır bir servet edinen Kıvanç Tatlıtuğ'un lüks tekneleri ve motorları göz kamaştırdı.

kıvanç tatlıtuğ

BODRUM'DA TATİLİNİ YAPIYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum tatiline devam ediyor. Hattat Koyu'nda görüntülenen ünlü oyuncunun 1 milyon liralık lüks teknesi ve botları dikkat çekti. Tatlıtuğ'un teknesinin yanında 500 bin liralık sürat botu ve 50 bin liralık küçük beyaz botu da bulunuyordu. Kıvanç Tatlıtuğ, cebi kadar gönlü de zengin bir isim.

Tatlıtuğ, henüz yavruyken alıp büyüttüğü 3 yaşındaki Amerikan Staffordshire cinsi köpeği Mars'ın kansere yakalanmasından dolayı oldukça sıkıntılı zamanlar geçirmişti. Köpeğinin beyinde tümör olduğu öğrenen Tatlıtuğ, adeta yıkıldı. Hemen harekete geçen Kıvanç Tatlıtuğ, kendi dalında başarılı veterinerlerle görüştü. 

Hülya Avşar: "Egoistim" Hülya Avşar: "Egoistim"

kıvanç tatlıtuğ bodrum

Hiçbir masraftan kaçınmayan oyuncu köpeğinin kanını değiştirtti, özel tedaviler uygulatmaya başladı. Can dostu için bütün imkanlarını seferber eden Kıvanç Tatlıtuğ, veterinerlerin "Uyutalım" şeklindeki önerisine karşı çıktı ve köpeği Mars'ın beyin tümörünü yenmesine yardımcı oldu. 

Editör: TE Bilişim