Koronavirüse yakalanan ve bir aylık tedavinin ardından sağlığına kavuşan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Hastalık sürecinde 17 kilo veren 48 yaşındaki sunucu, yeni görüntüsüyle sevenlerini şaşırttı.

“HER DNA, HER VÜCUT FARKLI…”

Virüse yakalandıktan yaklaşık bir ay sonra eski sağlığına geri kavuşan Burak Akkul, takipçilerini sağlık durumu ve karantina günleri ile ilgili de bilgilendirdi.

20 gün entübe kaldığını ancak bir tedavinin diğerine örnek olamayacağını dile getiren sunucu, “Her DNA, her vücut farklı” vurgusu yaptı.

İşte Burak Akkul’un o açıklamaları…

“Üç saat aynı pozisyonda dizi izlediniz. Kalkarken her yeriniz tutular, bacaklarınız boşalır. Bunu 20 günle çarpın. Kaslarım tutuk, zayıf. Küçük küçük yürüyerek güçleniyorum. Ve tabi Seda'nın leziz yemekleriyle. Evde hayat böyle geçiyor.”

Oturdukları evi satın aldılar: Gupse Özay ve Barış Arduç’tan iki milyon dolarlık yatırım Oturdukları evi satın aldılar: Gupse Özay ve Barış Arduç’tan iki milyon dolarlık yatırım

“Serumlardan hortumlardan sonra en az bir hafta tatsız geliyor her şey. “Yediğim içtiğim hep covid” diyordum. Önce yumuşak sonra daha sert şeyler yiyeceksiniz; tat alma duyunuz da bu sürede, en geç 10güne normalleşir.”

“Plazma bağışı. Seda yakın zamanda bir düşük yaşadığı için, buna uygun değil. Benimse, kaslarından 17 kilo veren biri olarak vücudum zayıf ve tehlikelere açık. Doktorlar şimdilik uygun bulmuyor. Hastane takipte merak etmeyin.”

“Çok Gezenti yeni bölüm, bu dünya şartlarında bu sene zor. Ben yine bilgilendiririm sizi.”

Editör: TE Bilişim