Çukur dizisinin Celasun’u ve son olarak Aşk 101 dizisinde rol alan Kubilay Aka, BeMan'in Haziran sayısına özel hayatına ve kariyerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa havalimanında keşfedilmesiyle başladığını dile getiren Aka, şanslı biri olduğunu belirterek, çalışmanın çok önemli bir şey olduğunu söyledi.

İLHAM KAYNAĞIM HALUK BİLGİNER

Oyunculukta ilham kaynağının usta sanatçı Haluk Bilginer olduğunu dile getiren Kubilay Aka, "Kırk fırın ekmek yemem gerekiyor biliyorum ama oynadığı her karakteri hayranlıkla izliyor ve takip ediyorum" dedi.

AŞK İNSANIYIM

Kubilay Aka, aşk insanı olduğunu da vurgulayarak, "Planlı veya programlı, taktik savaşlarıyla yaşanan ilişki, ilişki değil zorunluluk haline geliyor benim için" ifadelerini kullandı.

SALGIN SÜRECİNDE NELER YAPTI?

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

Salgın sürecini kendisine yararlı olacağı şeyler yapmaya çalıştığını belirten Aka; evdeki zamanını müzik yaparak, söz yazarak, spor yaparak ve yemek yapmayı deneyerek geçirdiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim