Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, 3 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Şişli’de yolda yürürken inşaattan başına kum dolu mukavva karton düşmüştü. Olay sonrası yaralanan Saraçoğlu’nun şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmıştı.
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan inşaat sorumlusu Cihan Sarı (33) olay saatinde herhangi bir çalışma olmadığını ifade ederek, “İnşaattan aşağıya düşebilecek uzaklıkta bir şey bırakmadık. Binanın içine kartonları toplamak için giren şahıslar aşağıya fırlattıkları sırada Gülşah Saraçoğlu’na denk gelmiş olabilir. Bizim olayda kusurumuz yoktur” demişti.
Olaya ilişkin Adli Tıp Kurumundan alınan rapora göre, Gülşah Saraçoğlu’nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte yaralandığı ve şüpheli Cihan Sarı’nın olayda 1’inci derecede asli tam kusurlu olduğu ifadelerine yer verilmişti.

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

DURUŞMAYA KATILMADI
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nden görülen davanın ilk duruşmasına, 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanık Cihan Sarı katılmazken, Gülşah Saraçoğlu’nun da katılmadığı görüldü.
Mahkeme, davetiye tebliğine rağmen duruşmaya gelmeyen müşteki Gülşah Saraçoğlu ile sanık Cihan Sarı’nın bir sonraki celse için ‘zorla’ getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Editör: TE Bilişim