MasterChef Türkiye 2020, TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri olduğu yarışmada, final turu heyecanı yaşanıyor.

8 YARIŞMACI KIYASIYA YARIŞTI…

MasterChef’te final turuna 28 yarışmacı kalmış ve on dörderli iki gruba ayrılmıştı. İlk grupta yapılan elemeler sonucunda Serhat Doğramacı, Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit ve Sedat Tuncer Masterchef 2020 ana kadrosuna seçilmişti.

Yarışmanın 9 Ağustos Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde ise geriye kalan 8 yarışmacı ana kadroya girebilmek için kıyasıya yarıştı.

MasterChef’te Ana Kadroya Girenler Netleşti! 6 Kişi Birden Elendi…

EN İYİ ELBASAN TAVAYI YAPARAK KADROYA GİRDİ

8 yarışmacı, şeflerin istediği elbasan tava yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Verilen süre sonunda finale 3 isim kaldı. Didem, Emel ve Esra'nın kaldığı finalde şefler, en iyi tabağı olan yarışmacıyı açıkladı. Esra Tokelli, rakiplerine göre daha iyi bir tabak sunduğu için MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna seçilen 7’nci yarışmacısı oldu.

MasterChef’te Ana Kadroya Girenler Netleşti! 6 Kişi Birden Elendi…

Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum" Taner Ölmez: "İlk defa çok farklı bir karakter oynuyorum"

İLK ETABIN SON KAZANINI DA BELLİ OLDU…

Sonraki turda ise süt ile şekerin ana malzemesi olan yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Süre sonunda şefler, yapılan tatlıların tadına baktılar. Her yarışmacı, yaptıkları yemeğin hem hikayesini hem adını hem de nasıl yaptığını açıkladı. Sonrasında ise MasterChef jürisi, oy birliği ile ana kadroya seçilen 8’inci yarışmacısı olarak Furkan Yalçın'ı seçtiklerini açıkladılar.

MasterChef’te Ana Kadroya Girenler Netleşti! 6 Kişi Birden Elendi…

Editör: TE Bilişim