Dünyaca ünlü oyuncu ve manken Megan Fox, 10 yıllık eşi Brian Austin Green ile boşandıktan sonra genç rap şarkıcısı Machine Gun Kelly ile yeni bir aşka yelken açtı

Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum


Ünlü manken, üç çocuğunun babası Green’den boşandıktan hemen yeni ilişkisiyle gündeme gelmiş ve evliyken de aşk yaşamaya başladığı yönünde ortaya atılan iddiaları da reddetmişti.
Gun Kelly ile yaşadıklarını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaşan Megan Fox’a genç sevgilisinden samimi bir itiraf geldi.
30 yaşındaki rap şarkıcısı, katıldığı The Howard Show’da Megan Fox ile olan ilişkisi hakkında “‘İlk bakışta aşk yaşadıklarını belirtti ve şunları söyledi: “Benim ve onun gözleri birbirine bakana kadar aşkın ne olduğunu bilmiyordum. İşte o ilk bakışta ‘Yok artık!’ ifadelerini kullandı.


Gun Kelly, “Bu, aşka açık olma ve bunun gibi şeylerle ilk deneyimimdi. Kesinlikle bunun var olabileceğine inanmak için yaratılmamıştım” diye konuştu.
İkili, mayıs ayındaki Midnight In The Switchgrass filminin setinde tanıştıktan sonra aralarındaki aşkı ilan etti. Porto Riko’da gerçekleştirilen çekimler Covid-19 salgını nedeniyle ertelendi.
“SONSUZLUĞU BEKLEDİM..”
Aşkını ilan etmekten çekinmeyen Gun Kelly, 34 yaşındaki sevgilisi hakkında yaptığı bir paylaşımda “Seni tekrar bulabilmek için sonsuzluğu bekledim” derken, Fox da “Acı verici güzellikteki çocuk. Kalbim senin” mesajını yazdı.
Meghan Fox, üç çocuğu Noah (8), Bodhi (6) ve Journey’nin (4) babası Green ile 2004 yılında yine bir set ortamında tanışmıştı. İnişli çıkışlı ilişki yaşayan çift 2010 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmişti.


"MEGHAN FİLM ÇEKİMİNDEN SONRA DEĞİŞTİ"
Mayıs ayında çıkan boşanma haberleri sonrası Green, verdiği bir röportajda, "Megan 2019'daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim. Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım; 'Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?' diye. 'Sonra konuşuruz' yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi. Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu” demişti.
10 yıllık evliliklerinde çift daha önce de boşanma kararı almış, ancak Fox’un üçüncü çocuğuna hamile olduğunu öğrenince ayrılmaktan vazgeçmişlerdi.

Editör: TE Bilişim