MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın babası Seyfettin Yalçınkaya bir süre önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Babasının acısı çok taze olan Mehmet Şef, mezarlık ziyareti gerçekleştirdi. Şef yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.

MEHMET

“HER GÜN ÖZLEM ARTIYOR”

Babasının mezarını ziyaret eden Mehmet Yalçınkaya duygularını şu sözlerle ifade etti: "Babam 98 gün oldu ayrılalı, arkadaşım dert ortağım özlüyorum ve her gün özlem artıyor. Ruhun şad olsun rabbim mekanını cennet eylesin..."

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

MEHMET

Öte yandan Mehmet Yalçınkaya, MasterChef yarışmasında yanında olanlara teşekkür ederek şu açıklamayı yapmıştı:

"ACIMI PAYLAŞTILAR"

"Gerçekten çok zor. Somer Şef ve Danilo Şef de geldiler. TV8 yönetimi herkes oradaydı ve acımı paylaştılar. Zor bir süreçti ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeyler yapmak zorundayız. Atlatacağız bu süreci. Çok teşekkür ederim."

Yarışmacı isimlerden aldığı baş sağlığı dilekleri üzerine gerçekleştirdiği konuşma esnasında zorlanarak gözleri dolan Yalçınkaya'yı gören yarışmacıların bir kısmı gözyaşlarını tutamamıştı.

Editör: TE Bilişim