Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde oynadığı Derin karakteriyle tanındı.

Dizide evli bir adamla aşk yaşayan zengin kızı oynayan Melis Sezen, hayatında kendisini en çok kızdıran şeyin 'ihanet' olduğunu açıkladı.

Sezen, "Sadece aşk anlamında değil her anlamda sevdiğim güvendiğim bir insanın güvenilmez olduğunu anlamak beni acayip sinirlendiriyor" dedi.

"İLK İHANETE UĞRADIĞIMDA ADAMIN KAPISINA DAYANDIM"

Melis Sezen, hayatında yaşadığı ilk ihanet olayında yaşının daha küçük olduğunu söyledi. Sezen, "İhanete uğradığımı öğrendiğimde gidip adamın kapısına dayandım ve kapıyı güm güm yumrukladım. O insana bir şey yapmadım ama onu psikolojik olarak süründürdüm. O zaman çok küçüktüm ilk aşkımdı. Şimdi olsa yapmazdım." açıklaması yaptı.

melis sezen

"ŞEYTANİ BİR TARAFIM OLSUN İSTERDİM"

Melis Sezen, hayatta kendisine karşı art niyetli davranışlar sergilemeye çalışan insanlara karşı şeytani bir yönünün olmasının isteyebileceğini söyledi. Sezen, "Ben genelde açık sözlü ve dürüstümdür. Bazen bana karşı iyi niyeti suistimal eden davranışlar gösteren insanlara karşı bir tık ona mukabele etmek istediğin oluyor ama yapamıyorum" şeklinde konuştu.

"MİDE BULANDIRICI BİR DURUM"

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde işlenen bir erkeğin iki kadına da aşık olabileceği fikrine katılmadığını bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu söyledi.

melis sezen

Sezen, "Dizideki durumda erkek kendi eşi Asya gibi bir kadının yanında ezilirken Derin'in yanında erkeksi özelliklerini daha ön plana çıkarabiliyor. Bir insanın iki kişiyle aşk yaşayabileceği durumlar mide bulandırıcı olur" ifadelerini kullandı.

"İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEDİĞİM ERKEK ROBERT PATTINSON"

Melis Sezen, hayatında ilişki yaşamak istediği erkeğin Twilight serisinin yıldızı Robert Pattinson olduğunu açıkladı. Sezen, "Robet Pattinson salt yakışıklı bir erkek değil aynı zamanda cezbeden bir auraya sahip. Ben film serisinin kitaplarını okumuş ve filmini izlemiştim. Robert Pattinson ile bir gün geçirmek isterim" itirafında bulundu.

robert pattinson

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”
Editör: TE Bilişim