Seren Serengil’in sunduğu Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan Survivor eski yarışmacısı Melisa Emirbayer’in Selin Ciğerci’nin Gökhan Çıra ile yasak aşk yaşadığı iddiasının yankıları hala sürüyor.
Ortaya atılan bu iddia sonrası Selin Ciğerci’nin Melisa Emirbayer’in boğazına bıçak dayayıp, tehditler savurduğu öne sürülmüştü.
İddialar sonrası Selin Ciğerci ile bir araya gelen Melisa Emirbayer, haberlerin doğru olmadığını belirten bir açıklama yaparak, konuyu mahkemeye taşıyacağını ifade etmişti.
Melisa Emirbayer-Seren Serengil Krizi Büyüyor! Tedbir Kararı Aldırdı..
Melisa Emirbayer, programın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun iftira nitelikli söylemlerine devam ettiğini ve kişilik haklarını da zedelediğini öne sürerek tedbir kararı aldırdı.
Emirbayer’ın mahkemeye sunduğu talepli dilekçede, davalı 3 sunucunun işbirliği yaparak programlarına reyting kazandırmak için gerçek dışı iddia ve ithamlarla senaryo ürettiğini ifade etti. Dilekçede Melisa Emirbayer’in bu senaryoya alet edildiği öne sürüldü.

MAHKEME TALEBİ HAKLI BULDU
Söz konusu yayınlar üzerine, Emirbayer’in kanalı aradığının belirtildiği dilekçde, “Seren Serengil, Melisa Emirbayer’i korkutarak sindirmeyi başarmıştır. Emirbayer, Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto tarafından bir magazin konusu olarak toplumun önüne atılmıştır. Emirbayer’in cep telefonunu açık şekilde yayınlamış. Davalılar hakkında tedbir kararı istiyoruz” ifadeleri yer aldı. 
Emirbayer’in talebini haklı bulan mahkeme, Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun 1 ay süre ile Emirbayer’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret ve aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine karar verdi.

Melisa Emirbayer-Seren Serengil Krizi Büyüyor! Tedbir Kararı Aldırdı..

NE OLMUŞTU?
Melisa Emirbayer, yasak aşk iddiası üzerine Selin Ciğerci’nin boğazına bıçak dayayıp ölüm ile tehdit ettiğini söyledi. Ciğerci, Instagram’dan “Kimseyle uğraşmadım ben” diye açıklama yaptı. Emirbayer de sosyal medyadan üç gün bir eve kapatılarak şiddet gördüğünü itiraf etti. İddiaları yalanlayan Ciğerci’nin Emirbayer’e 2 milyon TL ödeyerek olayları yalanlamasını istediği öğrenildi. Bunun üzerine ikili birlikte video çekerek söylentileri yalanladı.

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!
Editör: TE Bilişim