Güzel oyuncu Miray Daner, geçtiğimiz gün Zorlu PSM’den çıkarken görüntülendi. Yeni başlayacak dizisi hakkında konuşan Daner, Boran Kuzum’la aralarında çıkan aşk dedikodularına da son noktayı koydu.

 “BULUŞACAĞIMIZ GÜNÜ BEKLİYORUZ”

 “BULUŞACAĞIMIZ GÜNÜ BEKLİYORUZ”

Yeni dizisi ‘Saygı’nın 27 Ekim'de yayın hayatına başlayacağını söyleyen Miray Daner, “Çok güzel bir iş olduğuna inanıyoruz. Büyük inançla çıktık bu yola. Ekibimiz çok güzeldi, senaryomuz çok güzeldi. Umarım izleyici de beğenir. Buluşacağımız günü bekliyoruz” dedi.

“ARAMIZDA BİR ŞEY YOK”

“ARAMIZDA BİR ŞEY YOK”

Vatanım Sensin’ adlı dizide birlikte çalıştığı Boran Kuzum’la ‘Saygı’ dizisinde yeniden bir araya gelen Miray Daner, aralarında çıkan aşk dedikodularının arkadaşlıklarını etkileyip etkilemediği sorulduğunda, “Arkadaşlığımızı tabi ki zedelemiyor ama çok yakın arkadaşız biz Boran’la. Öyle bir şey yok aramızda” diyerek cevap verdi.

MİRAY’A KUBİLAY’I SORMAYIN!

Geçtiğimiz aylarda Kubilay Aka ile 2.5 yıllık ilişkisini sonlandıran Miray Daner’in eski aşkına geri döndüğü iddiaları sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

MİRAY’A KUBİLAY’I SORMAYIN!

Bu konu hakkında sorulan soruları yanıtlamak istemeyen Daner, “Artık bunları sormayın. Bu sorulara cevap vermiyorum” demekle yetindi.

Daha fazla Miray Daner haberi için videolarımızı izleyebilirsiniz...

Terakki Lisesi'nde okumuş Nasuh Mahruki'nin lise yıllık fotoğrafında yazan yazılara şok olacaksınız! Terakki Lisesi'nde okumuş Nasuh Mahruki'nin lise yıllık fotoğrafında yazan yazılara şok olacaksınız!

Editör: TE Bilişim