Gerçek ismi Yunus Habbuloğlu olan ünlü müzisyen Yunus Bülbül, katıldığı bir programda Müslüm Gürses’in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamalara ilk tepki programın sunucusu Fahriye Özay’dan geldi. Bülbül, öne sürdüğü iddialar sebebiyle Gürses’in sevenlerinden de yoğun eleştiri aldı.

“MÜSLÜM GÜRSES’İ ÖLDÜREN DE MUHTEREM NUR'DUR”

Ahu Tuğba’nın cenazesinde son durum: “Bedenini çürüttüler” Ahu Tuğba’nın cenazesinde son durum: “Bedenini çürüttüler”

KKTC'de yayın yapan bir TV programına konuk olan Yunus Bülbül, ‘Gürses-Nur  aşkı’ üzerine sorulan sorulara karşılık olarak "İlk kez açıklıyorum; Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur'dur" şeklinde cevap verdi.

İLK TEPKİ SUNUCUDAN GELDİ

İLK TEPKİ SUNUCUDAN GELDİ

Müslüm Gürses’in yakın arkadaşı Yunus Bülbül’ün iddialarına ilk tepki program sunucusu Fahriye Özay’dan geldi. Özay, ünlü müzisyeni “Bunları konuşmayalım” diyerek uyardı. Bülbül de sözlerine devam etmesi gerektiğini, bunu ilk kez açıkladığını belirterek, "Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra'ya gittik. Londra'dan sonra eve geldik. 'Ne oldu abla Müslüm Baba'ya?' dedim. Hastaneye götürdük, hiçbir şeyi yoktu. Yemin ediyorum" dedi. Bu olayın ardından Müslüm Gürses hayranları Bülbül’e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim