Kadir Doğulu, kanserle mücadelenin sembolü haline gelen Neslican Tay’ı canlandıracağı iddia edilen eşi Neslihan Atagül ile ilgili çarpıcı gerçeği açıkladı. İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Doğulu, “Bunun altında iyi niyet aramıyoruz” şeklinde konuştu.

Efsanemiz Yufus Dikeç Bollywood’da oyuncu mu oluyor? Efsanemiz Yufus Dikeç Bollywood’da oyuncu mu oluyor?

“ACISI ÇOK TAZE…”

Kadir Doğulu, yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş’ın yaptığı ‘Demir Kadın Neslican’ filminde eşinin rol almayacağını söyledi. “Neslihan bu konuyla ilgili açıklama yapacak” diyen Doğulu, “Neslihan projeyi kabul etmemesini gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcısı kabul etmediği halde PR malzemesi olarak kullandı. Bunun altında biz iyi niyet aramıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Neslican’ın acısı çok taze” diyerek ekleyen Doğulu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kadar acı tazeyken bu işler bu kadar aceleye getirilmez. Daha vakti var. Hayatının en iyi şekilde anlatılacağı senaryolara ihtiyaç var. Neslihan gerekli açıklamayı yapacaktır. Biz zaten teklif ilk geldiğinde çok hassas davranıp neden kabul etmeyeceğimizi anlattık. Yapımcının bu kadar agresif bir PR yapmasını da anlamıyoruz. Çok üzgünüz.”

Neslican Tay’ı Oynayacağı Söylenmişti! Kadir Doğulu Eşi ile İlgili Gerçeği Açıkladı

Editör: TE Bilişim