Namını tüm dünyaya duyuran işletmeci Nusret Gökçe, restoranlarında servis ettiği altın kaplı etlerle dikkatleri çekiyordu. Nusret bu defa içtiği cappuccino'ya da altın serpişti. 

"KAHVE DÜKKANI AÇACAĞIM"

Üzeri altın tozu kahvesini içtiği anları Instagram'dan paylaşan Nusret, et restoranlarından sonra yeni işini de açıkladı. Nusret paylaşımına "Altın cappuccino. Çok yakında kahve dükkanı açacağım" notunu yazdı.

Nusret Gökçe'nin Türkiye'deki restoranlarının yanı sıra Duabi, Abu Dabi, Doha, Miami, New York ve Mikonos'ta et restoranlarını bulunuyor. Nusret, Londra'daki yeni restoranının da açılışını yapmaya hazırlanıyor.

NE OLMUŞTU?

Ünlü işletmeci Nusret Beyrut'ta yaşanan patlama faciasından hemen sonra Lübnan halkına destek olmak için #BizBirAileyiz sloganıyla uluslararası çapta bir yardım kampanyası başlatmıştı.

nusret gökçe

BAĞIŞ YAPTI

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

Nusret,  kampanya kapsamında, Etiler şubesinin 5 Eylül Cumartesi günü elde ettiği tüm geliri bağışladı. Restoranın günlük gelirini Lübnan halkına bağışlayan ünlü işletmeci, o günün cirosunu da sosyal medyadan paylaştı.

Editör: TE Bilişim