Pandemi sebebiyle eğlence mekanlarının kapalı olması ve iptal olan işler Didem Kınalı’yı geçtiğimiz dönemde maddi olarak oldukça zorlamıştı. Hatta o dönemde “Böyle giderse arabamı satacağım” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Yavaş yavaş maddi sıkıntılarının azalmaya başladığını belirten Kınalı, “Kolombiya’ya gidecektim, olmadı. O yüzden online ders vereceğim Kolombiya’ya” dedi.

“AİLEMİZİ BİLE GÖREMEDİK”

Pandemi sürecini çok zor geçiren ünlü Oryantal yaşadıklarını, “Çok zor geçti, çok kötü geçti. Ailemizi bile göremedik. Hiçbir şey yapamadık. Evdeydik bütün gün. Bütün söylenenlere uyduk.” diyerek ifade etti.

“BİR DANSÇI NE KADAR PARA KAZANABİLİR?”

Habercilerin, “Yıllardır sahnelerdeydiniz, birikim yapmadınız mı?” sorusunaysa Didem Kınalı’dan şaşırtan bir cevap geldi. Hazıra dağ dayanmadığını söyleyen Kınalı, ”Ben şarkıcılar kadar büyük paralar kazanmıyorum. Onlar iyi para kazanıyor. Bir dansçı ne kadar para alabilir ki?” dedi.

“BİZ ÖLELİM O ZAMAN”

Şarkıcıların büyük paralar kazandığını söyleyen oryantale, Demet Akalın’ın yakın zamanda yaptığı ‘Geçinemiyorum’ açıklamasıyla ilgili yorumunu sorduk. Kınalı ilk önce “belki gizli yardımlar yapıyordur o yüzdendir” dese de konuşmanın devamında “Demet Akalın bile bunu diyorsa biz ölelim o zaman” diyerek habercileri güldürdü.

“HAYRANLARIM OTELİ BASTI”

Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor! Geri sayım başladı: Güzel Aşklar Diyarı pazartesi günü başlıyor!

Yurt dışında çalışmalar yapan ünlü oryantal, “ben yurt dışında ders vererek, isim yaparak bir yerlere geldim” dedi. Röportajın devamında ise Can Yaman’a gönderme yaptı. Kınalı, yurt dışında çok fazla hayranı olduğu söylenen Can Yaman’la kendisi arasında bir kıyaslama yaptı ve “Can Yaman’ı Arjantin’de tanıyorlar diyorsunuz ya; ben otelde bile kalamadım, otelde hayranlarım birikti, oteli bastılar.” dedi.

TARKAN’I BİLE AZ BİLİYOLAR BURDA”

Didem Kınalı yurt dışı anılarından bahsetmeye devam etti ve Şili’de bir gösteri öncesi olanları anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Türk Büyükelçiliği’nden ellerinde çiçeklerle beni izlemeye geldiler. Gurur duyuyoruz sizinle diye. Türk olarak bir Galatasaray’ı biliyorlar, Tarkan’ı biliyorlar bir de sizi biliyorlar. Tarkan’ı bile az biliyorlar burada dediler”

Editör: TE Bilişim