Hülya Avşar: "Egoistim" Hülya Avşar: "Egoistim"

İzmir'de yaşanan deprem sonrası hem umut dolu haberler hem de acı haberler gelmeye devam ediyor. Enkaz çalışmalarının devam ettiği Bayraklı'daki haberleri takip eden sosyal medya kullanıcıları bazı ünlü isimlerin hiçbir şey olmamış gibi paylaşım yapmalarına ise tepki gelmişti.  Şeyma Subaşı'nın da Cadılar Bayramı partisine katılması ve paylaşımları bu gündemin başında yer almıştı.Ancak bazı kullanıcılar bunu normal bulurken bazıları ise tepkisini gizlemedi. Bu isimlerden biri de Pınar Altuğ oldu.  Altuğ, bir takipçinin bu konudaki yorumuna kızıp fikrini söylemişti. Altuğ İzmir depremi sonrası sık sık eğlence paylaşımları yapan Şeyma Subaşı ile ilgili bir tepki daha gösterdi.

''BENİM KUTLAMASIYLA DERDİM YOK''

Altuğ'a bir takipçisi bu yorumdan sonra"Yani başka ülkede olabilir, neyi kutluyorsa kutlayabilir ama insan olan, biraz vicdani olan tv başında enkazdan bir can daha sağ salim çıksın diye bekleyen insanların gözüne o paylaşımları sokmaya çalışmaz" dedi.

Altuğ ise takipçisine şu yanıtı verdi: "Benim kutlamasıyla da bir derdim yok, kendi kendine ne istiyorsa yapsın ama fotoğraf ve görüntü paylaşmayınca eğlenilmiş sayılmıyor ya!"

pınar altuğ

Editör: TE Bilişim