Son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Tuğba Ekinci bu sefer de yeni aşkıyla gündeme gelmeyi başardı.

Son Dakika isimli yeni şarkısı ve klip çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Ekinci, parçasının tanıtımı için siyah bikini altıyla çekilen kalça pozunu yayınlamayı seçmişti. Sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından size Ekinci bu pozu yeğeninin viral olmak için paylaştığını söylemişti.

tuğba

Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Yayınladığı kalça fotoğrafıyla sansasyon yaratmayı başaran şarkıcı ardından bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

YENİ AŞK MÜJDESİ

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isim yeni aşkını da İnstagramdan yaptığı paylaşımla duyurdu. Berk Fenercioğlu’yla yeni bir ilişkiye başlayan Ekinci, “Aşkla beraber aşk pozu” notunu düştü. Beraber yemek yerken çekildikleri bir fotoğrafı yayınlayan Ekinci’nin ağzındaki kürdan takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

tuğba

Yeni sevgilisiyle aşk dolu karelere imza atan Ekinci, romantik fotoğrafına ise füze emojisi koymayı seçti. Ekinci’nin gizemli aşkı Berk Fenrcioğlu ise merak konusu oldu.

tugba

tugba

Editör: TE Bilişim