Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi! Mert Demir’in son paylaşımına Serenay Sarıkaya’dan azar geldi!

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını özellikle ünlü isimlerin tatil alışkanlıklarını değiştirdi. Ünlü oyuncu Seda Bakan da bu kapsamda bu yıl otel yerine bir kamp merkezinde tatil yapmayı tercih etti.

KAMP MERKEZİNE GİTTİ

MagazinBurada.net muhabiri Kamil Sümer, mütevaziliği ile gönüllere taht kuran oyuncu Seda Bakan’ı ailesiyle birlikte Muğla-Akyaka’daki bir kamp merkezinde görüntüledi.

Minik kızıyla doğayla iç içe bir tatil yapan Seda Bakan, bu kez şezlongda güneşlenmek yerine gölgedeki minderlerin üzerinde kızıyla ve eşiyle vakit geçirdi.

KIZININ YANINDAN AYRILMADI

Kızı Leyla’nın yanından bir an bile ayrılmayan ve bıkmadan usanmadan onunla ilgilenen Seda Bakan, adeta anne olmak şöhret tanımaz dedirtti.

SOSYAL MESAFEYE UYDU

Leyla uyurken çevredekileri sessiz olmaları konusunda uyaran oyuncu, kızını bir ara babası Ali Erel’e emanet edip dolaşmaya çıktı. Ünlü oyuncunun burada rastladığı yakın dostlarıyla uzaktan selamlaşması korona tedbirlerine hala uyduğunu gösterdi.

ANNELER GÜNÜ MESAJI DUYGULANDIRMIŞTI

Sosyal medyayı aktif kullanan ve kızı Leyle ile olan fotoğraflarını her fırsatta paylaşan güzel oyuncu, Anneler Günü'nde şu mesajı yazmıştı:

"Hayatımın en güzel günü Leyla’yı kucağıma aldığım ilk gündü. Annelik hem çok güzel, hem çok zor bir işmiş. Allah'a sonsuz şükürler olsun. Tüm anneleri kocaman kucaklıyorum. Anneler günümüz kutlu olsun."

Editör: TE Bilişim