Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda ‘Elvan’ karakterini canlandıran Hivda Zizan Alp, Aksam.com.tr'den Yasemin Döngel’e samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncunun, “Onun gibi olmak isterdim” çıkışı ise dikkatleri üzerine çekti.

“BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN…”

Canlandırdığı Elvan karakterinin içindeki kimsenin büyütmediği o yetim çocuğun kendisini en çok etkileyen şey olduğunu ifade eden Hivda Zizan Alp, “Anne babasız çocuklar hayata bir sıfır yenik başlıyorlar maalesef. Elvan da o çocuklardan biri. Sahipsizliğin ona kattığı şey ise güçlü olmak. Güçlü olup hep gülmek, inadına gülmek. Bu beni çok etkiledi. Elvan karakterini ilk okuduğumda ne kadar samimi ve dobra olduğunu anladım. Hemen bağımı kurdum onunla. Bir geleceğimiz olduğunu en başından beri biliyordum” şeklinde konuştu.

“BEN DAHA İÇE DÖNÜK BİR İNSANIM…”

Elvan karakterinin kendisinde çok farklı bir enerjiye sahip olduğunu da söyleyen güzel oyuncu, “Onun gibi olmayı isterdim ama ben daha içe dönük bir insanım. Yine de benim de “dandun” olduğum anlar çoktur. Elvan’la bu yönümüz oldukça benziyor. Kendimi tutamayıp söyleyeceğimi bir espriye sıkıştırarak karşı tarafa söyleyebiliyorum bazen” diye de ekledi.

Başak’tan Polatlara büyük vergi kaçakçılığı iddiası: "Kaçırılan vergi miktarı 1 Milyar TL" Başak’tan Polatlara büyük vergi kaçakçılığı iddiası: "Kaçırılan vergi miktarı 1 Milyar TL"
Editör: TE Bilişim