Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra Seçil Gür ile ilişki yaşayan Serdar Ortaç, Magazinburada.net kameralarına özel açıklamalarda bulundu... Serdar Ortaç ve Seçil Gür, önceki gün Bebek’te bir mekanda objektiflere takıldı.

"ÖZÜR DİLEDİM"

Bir dönem sevgili olan  ve daha sonra ayrılan Serdar Ortaç ve Seçil Gür çifti, kameralarımıza mutluluk pozu verdi. Ortaç, "Ben Seçil'den özür diledim, beni afetti" dedi. 

"BÜYÜK BİR HATA ETMİŞTİM"

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Serdar Ortaç'ın Seçil Gür'ün saçlarını sık sık okşaması ve kendi şarkısı olan 'Nolur Gitme'yi söylemesi renkli anlara sahne oldu. Serdrar Ortaç, Seçil Gür ile ilişkisine "Büyük bir hata etmiştim. Nefis bir ilişkimiz vardı, durduk yere arıza çıkarmıştım" dedi.

Muhabirlerimiz Serdar Ortaç'a, "Daha önce verdiği röportajlarda hayatınızda kimseyi istemiyordunuz" diye sordu. Serdar Ortaç ise "O dönemler öyleydim, zor zamanlar geçiriyordum" dedi. 

Editör: TE Bilişim