Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile Bebek'te görüntülendi. Ünlü şarkıcı, eliyle deli işareti yaparak, kendisinden 16 yaş küçük aşkı hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, sevgilisinin koluna giren Serdar Ortaç, "Bakın karı koca olduk. Ben karı oldum koluna giriyorum. Niye diye sorun çünkü yürüyemiyorum" dedi.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür’den Dikkat Çeken Açıklama! ‘Karı-Koca Olduk…’

“DAHA ÇOK DUA EDER…”

Çorap satan bir kadının, “Karabiberim ne olur destek ol” demesi üzerine kahkaha atan Serdar Ortaç'ın cüzdanından 60 TL çıktı. Ünlü şarkıcı, sevgilisi Gür’e 10 TL’yi uzatınca "Bu olmaz be ayıp, 50'yi vereyim daha çok dua eder" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür’den Dikkat Çeken Açıklama! ‘Karı-Koca Olduk…’

“İÇİNDEN CANAVAR ÇIKTI…”

Pandemi süresince çok şarkı bestelediğini dile getiren Serdar Ortaç, “Seçil'le beraber çok şarkı yazdık. Onu düşünerek çok şarkı yazdım. Seçil'in müthiş şarkıları var. Ayrılık döneminde bana şarkı yazmış adı 'Ağzı Bozuk', sözleri de şöyle: Senin benden gidesin var, ağzı bozuk yalanın var. Yalan söylemiştim zamanında, oradan takmış kafayı, ağzım hiç bozuk değildir. O yalan yüzünden öyle yazmış” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür’den Dikkat Çeken Açıklama! ‘Karı-Koca Olduk…’

TELEFON ATIŞMASI…

Şarkıları hakkında detay vermesini istemeyen Seçil Gür, nazardan çok korktuğunu söyledi. Bunun üzerine Ortaç, "Telefonunu versene" diyerek Gür'den telefonu alıp ekran resmini gösterdi. "Bakmayın bunun böyle olduğuna, manevi duyguları çok derin" açıklamasını yaptı.

Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım Dilan Çıtak Tatlıses: Maddi beklentim yok ama mirasçıyım

Bir muhabirin ‘Telefonlarınızın şifresini biliyor?’ musunuz sorusu üzerine çift, tatlı sert kavga etti. Seçil Gür, "Birbirimizin cep telefon şifresini biliyoruz ama hiç merak etmiyoruz" cevabını verdi. Serdar Ortaç ise "Ben senin telefonunu kontrol etmiyorum, şifreni de hatırlamıyorum. Sen hatırlıyorsun, bakmıyor musun?" diyerek, sevgilisinin kıskanç olduğunu ima etti.

Editör: TE Bilişim