Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Bodrum’da havuz keyfi yaparken Magazinburada.net muhabiri Kamil Sümer tarafından görüntülenen Cem Yılmaz’ın sansür talebi Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre mahkeme tarafından reddedildi. İkilinin havuzda çekilmiş görüntüleri için önce savcılığa suç duyurusunda bulunan komedyen, daha sonra erişim engeli talebi için mahkemeye başvurmuştu.

Şeyma Subaşı'ndan beklenmedik hamle! Oklar, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'ya çevrildi Şeyma Subaşı'ndan beklenmedik hamle! Oklar, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'ya çevrildi

NE OLMUŞTU?

Aşkları ile 2020 yılına damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti, geçtiğimiz günlerde Magazinburada.net tarafından havuz keyfi yaparken görüntülenmişti. Komedyen söz konusu görüntüler üzerine Twitter’dan yaptığı paylaşım ile tazminat davası açacağını duyurmuştu.

Sabah'ın haberine göre İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuran çift, talep dilekçesinde söz konusu görüntülerin özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini savunarak sosyal medyadan kaldırılmasını talep etti. Ancak hakimlik, söz konusu paylaşımda ikiliyi halk nazarında küçük düşürecek veya kişilik haklarını ihlal edecek unsurların tespit edilmediğini belirterek, erişim engellenmesi talebini reddetti.

DAVA KONUSUNUN KABULÜNÜ ‘SANSÜR’ OLARAK PAYLAŞTI

Cem Yılmaz, ret kararının haber sitelerinde yer alması üzerine yeni bir paylaşımda daha bulundu. Komedyen, ‘ERİŞİMİN ENGELLENMESİ TALEBİ’ konulu başvurunun mahkeme tarafından dava olarak kabul edildiğini gösteren metni Twitter hesabından paylaşarak ‘sansürün kabul edildiğini’ iddia etti.

Editör: TE Bilişim