Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Cem Yılmaz, bir anda magazin gündemine oturmuştu...  Yunanistan'da başbaşa tatil yaparken Atina'da yakalanan ikili, zaman sonra aşk iddialarını kabul etmişti. 

ROMANTİK TATİLLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

serenay cem tekne 1

Kulisleri sallayan iddialar ile gündeme gelen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın bir dönem ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak Magazinburada.net farkıyla gerçekler yine gün yüzüne çıktı. Magazinburada.net Bodrum Muhabiri Kamil Sümer, gündemden isimleri düşmeyen ünlü çifti teknede tatil yaparken görüntüledi.

serenay cem tekne 2

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın aşk dolu tatil görüntüleri yine gündemi sallayacak. Öyle ki Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın yanında oldukça mutlu görünüyor. Cem Yılmaz espirileri ile Sarıkaya'yı kahkahlara boğuyor.serenay cem tekne 3

Serenay Sarıkaya ise o anlarda sevgilisi Cem Yılmaz'a sevgisini göstermek için omzuna öpücük konduruyor.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

HAVUZ GÖRÜNTÜLERİNİN ARDINDAN ÜNLÜ ÇİFT BU DEFA DAHA TEMKİNLİ

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da tatil yaparken Magazinburada.net kameralarına yansımıştı... Sarıkaya ve Yılmaz'ın havuzda başbaşa yaptığı romantik tatil gündemin merkezine yerleşmişti. 

serenay cem tekne 4

Ünlü çift, şimdi ise teknede tatil yapıyor. Ancak bu defa daha temkinli olacaklar ki, teknenin etrafını beyaz çarşaflarla kapatmışlar.  

serenay cem tekne 5

Magazinburada.net Bodrum / Kamil Sümer

Editör: TE Bilişim