Aşklarıyla 2020 yılına damga vuran Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti ile ilgili ikinci bombayı MagazinBurada.net patlattı. Karantina sürecinin son günlerinde yaşadıkları tartışmanın izlerini Çanakkale’de buluşarak atan ve daha sonra Bodrum’a geçen aşıklar MagazinBurada.net muhabiri Kamil Sümer tarafından samimi bir şekildeyken görüntülendi.

SERENAY SARIKAYA’YI ÖPMELERE DOYAMADI…

Kimileri tarafından çok eleştirilen çiftin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Kavga ettiler, ayrıldılar, barıştılar derken havuzda sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı öpmelere doyamadığı görülen Cem Yılmaz adeta düşman çatlattı. Zaman zaman romantik yakınlaşmaların yaşandığı zaman zaman da kahkahaların eksik olmadığı o anlar ikili arasındaki ayrılık dedikodularını da boşa çıkardı.

Aşkın Nur Yengi’den Narin Güran açıklaması: "Bu karışıklık hepimizi üzüyor" Aşkın Nur Yengi’den Narin Güran açıklaması: "Bu karışıklık hepimizi üzüyor"

AYVA GÖBEĞİ ‘HAMİLELİK’ İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ…

Yaz sezonunu komedyen sevgilisi Cem Yılmaz ile birlikte açan Serenay Sarıkaya’nın ayva göbeği de dikkatlerden kaçmadı. O görüntüler, geçtiğimiz haftalarda magazin gündeminin oldukça meşgul eden “Cem Yılmaz ikinci kez baba oluyor” haberlerinin doğru olup olmadığını merak ettirdi. Güzel oyuncunun göbeği ‘Acaba gerçekten hamile mi?’ sorusunu akıllara getirirken iddiaların ne kadar doğru olduğunu ise zaman gösterecek.

AYRILIK HABERLERİYLE GÜNDEME GELMİŞLERDİ…

İkilinin aşkı 2020 yılına damga vurmuştu. Defne Samyeli ile ilişkisini sonlandıran Cem Yılmaz’ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmış ve iki isim ilk kez Atina’da birlikte görüntülenmişti. Türkiye dönüşü sessizliğini koruyan çift daha sonra bir restoran çıkışında kameralara yakalanmış ve aşklarını resmen ilan etmişti.

Karantina sürecinin ardından Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın evine taşınmış ve ikili birlikte zaman geçirmeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde usta komedyen ile güzel oyuncunun ilişkilerinde kriz yaşadığı ve Cem Yılmaz’ın çıkan tartışmanın ardından kendi evini terk ederek Bodrum’a gittiği öne sürülmüştü. Bunun üzerine Çanakkale’nin yolunu tutan Serenay Sarıkaya’nın hasretine dayanamayan usta komedyen, soluğu sevgilisinin yanında almış ve çift aralarındaki sorunu kısa sürede çözerek yeniden bir araya gelmiş ve Bodrum’a geçmişti.

Kamil Sümer / Magazin Burada Bodrum

Editör: TE Bilişim