İzmirli iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarını ‘Arkadaşım’ diyerek yalanlayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda Haldun Demirhisar’ın Göcek’teki çiftlik evinde magazinburada.net kameralarına sobelendi.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Göcek tatiline kısa bir ara vererek İstanbul’a iş görüşmeleri için gelen 28 yaşındaki oyuncu, toplantılarının ardından yeniden Göcek’e döndü.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

ÜZÜNTÜSÜNÜ ONUN YANINDA ATACAK

Yaklaşık 2,5 yıldır çalıştığı Bergen filmi, başka bir projenin çekim tarihleriyle çakıştığı için kadrodan ayrılmak zorunda kalan güzel oyuncu büyük üzüntü yaşadı ve soluğu “Aramızda aşk yok, arkadaşız” dediği Haldun Demirhisar’ın yanında aldı.

Serenay Sarıkaya soluğu Haldun Demirhisar'ın yanında aldı

“HABERLERİ YALANLAMAK İSTEMİYORUM”

Bodrum’a dönmeden önce Etiler’de kameralara yakalanan Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar sorularına “Konuyla ilgili yeni bir şey söylemek istemiyorum. Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum” sözleriyle cevap vermişti.

Serenay Sarıkaya soluğu Haldun Demirhisar'ın yanında aldı

Editör: TE Bilişim