Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Sarıkaya aşk sorularından kaçmak isterken beklemediği bir soruyla karşılaştı. Ünlü oyuncuya, “Deniz Bulutsuz’la arkadaştınız, ancak o sizi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı, neler söylemek istersiniz?” diye soruldu.Instagram’da Bulutsuz’u takibe devam eden Sarıkaya, yaşadığı kısa süreli şaşkınlığın ardından yanıt vermeden aracına binerek uzaklaştı.

serenay sarıkaya

Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven’le yaşadığı şiddet olayı nedeniyle uzun süre gazetelerin manşetinden düşmedi. İddiaya göre Serenay Sarıkaya’nın olaylar karşısında sessiz kalması, Bulutsuz’un arkadaşlıklarını bitirmesine yol açtı.

serenay sarıkaya

Ozan Güven’in yakın arkadaşı Cem Yılmaz da bir süre önce Bulutsuz’u arkadaş listesinden çıkarmıştı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir çok ünlü isim şiddete karşı tepkisini açıkça dile getirirken, bu süreç görüşü en fazla merak edilenlerden biri de Güven’in Fİ dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya oldu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Sarıkaya sosyal medya hesabından Güven’e karşı sessiz kaldığı iddialarına yanıt vermişti. 

serenay sarıkaya

Hülya Avşar: "Egoistim" Hülya Avşar: "Egoistim"

Editör: TE Bilişim