Sevcan Yaşar ile Sermiyan Midyat’ın arasındaki kriz büyümeye devam ediyor. Güzel başlayan aşkları mahkemede sona eren ikiliden Sevcan Yaşar’ın mahkemeye sunduğu darp fotoğrafları ortaya çıktı.
Sermiyan Midyat’a bir dava daha açacağını söyleyen Sevcan Yaşar şok bir itirafta daha bulundu. Yaşar, “Sermiyan beni dövüp çıplak videolarımı çekti” dedi.

Sevcan Yaşar’dan Şok Sermiyan Midyat İtirafı! 'Çıplak Videomu...'

“AMACI BENİ REZİL ETMEK..”
Sevcan Yaşar ilk kez şiddet gördüğünde yaşadığı anları şöyle anlattı:
“İlk şiddet olayında, tokat attıktan sonra yatağın üstüne düştüm. Üzerimde sadece iç çamaşırım vardı. Ben yarı çıplakken videolarımı çektiğini gördüm. ‘Ne yapıyorsun’ dediğimde sildiğini söyledi. Ses kayıtları için de aynı şeyi söylemişti. Neden çekiyor, amacı ne? Tabii ki beni rezil etmek, kötü göstermek. Bu dava sonuçlandıktan sonra, özel görüntülerimi çektiği ve sesimi kaydedip yayınladığı için de suç duyurusunda bulunacağım.”

Sevcan Yaşar’dan Şok Sermiyan Midyat İtirafı! 'Çıplak Videomu...'

“BENİ KENDİ EVİMDEN ATTI..”
Sermiyan Midyat ile aynı eve çıkan ancak kira kontratının kendi üzerine olduğunu söyleyen Yaşar, “Eşyalar da benimdi. Beni dışarı atıp benim evimde 1 ay kaldı” diye konuştu.

“KENDİMİ TUVALETE KİLİTLEDİM..”

Sevcan Yaşar’dan Şok Sermiyan Midyat İtirafı! 'Çıplak Videomu...'
Sevcan Yaşar, mahkemeye sunduğu dosyada yüzünde ve vücudunda oluşan darp izlerinin fotoğraflarına yer verdi. “Kendimi tuvalete kilitledim, o da kapıyı kırıp dövmeye devam etti” diyen Yaşar, olay sırasında hasar gören evin fotoğraflarını da dosyaya ekledi. Yaşar, Sermiyan Midyat’ın da mahkemeye kendisinin darp edildiğine dair fotoğraflar sunduğu hatırlatılınca şöyle dedi: “Olaydan 10 gün önce bana yine saldırmıştı. Kendimi savunmuştum onun yumruklarından. O sırada oluşan tırnak izlerim onlar.”

“SİZİN SUNAMADIKLARINIZ BENDE VAR!”
Sevcan Yaşar’a uyguladığı darp haberleri üzerine twitter’dan tepki gösteren Midyat, “Mayıs ayından bu yana tek bir delil, ispat sunmadan, yalnızca bir açıklamanın peşine takılarak tarafıma yapılan yargısız infazlara, yorumlara ve art niyetli haberlere tek bir yanıtım olabilir. Sizin sunamadıklarınız bende var! Ancak ilişkime, kadına ve kendime olan saygım nedeniyle bunları sadece yetkili mercilere sunacağım. Sabretmeniz ve günü geldiğinde bugünkü önyargılarınız nedeniyle özür dileme erdemine de haiz olmanız dileğiyle” ifadelerini kullanmıştı.

Sevcan Yaşar’dan Şok Sermiyan Midyat İtirafı! 'Çıplak Videomu...'

Sermiyan Midyat’ın “Sizin sunamadıklarınız bende var” sözleri, akıllara Sevcan Yaşar’ın bahsettiği “Beni dövüp çıplak videomu çekti” sözlerini getirdi.

Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi

Editör: TE Bilişim