MagazinBurada.net Muhabiri Kamil Sümer, Bodrum turuna hız kesmeden devam ediyor. Muhabirimiz bu kez, yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Ece Erken’den bikini görüntülenince panikleyen ünlü oyuncu Birce Akalay’a kadar birçok ünlü ismin tatil macerasını görüntüledi.

BİRCE AKALAY, PARMAK SALLADI

Kameralarımıza ilk olarak son olarak Babil dizsinde rol alan ünlü oyuncu Birce Akalay, takıldı. Görüntülendiğini fark ede güzel oyuncu, bir süre denizden çıkmamayı tercih etti. Daha önce defalarca mayolu ve bikinili görüntülenen Birce Akalay, arkadaşından istediği havluyu alarak, üstünü kapatıp denizden çıkmayı başardı. Güzel oyuncunun neden bu kadar panik yaptığına anlam verilemezken, çıkışta yaptığı parmak sallama hareketi ise güldürdü.

ÖRNEK ANNE ESRA AKKAYA

Oyuncu Esra Akkaya da mavi suların keyfini süren isimler arasında yer aldı. Evlat edindiği oğlu Can Alex ile denize girdiği görülen Akkaya, yaptığı pozitif paylaşımlarla hem örnek bir anne olarak alkış topluyor hem de adından sıkça bahsettiriyor.

MELEK BAYKAL, MASKESİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Muhabirimiz Bodrum sokaklarında Cennet Mahallesi’nin Pembe’si Melek Baykal’ı görüntüledi. Eğlenceli halleri ile sempati toplayan ve koronavirüse karşı sıkı tedbir aldığı gözlemlenen Baykal’ın taktığı maske dikkatlerden kaçmadı.

SEDA AKGÜL’Ü GÖRENLER TANIYAMADI

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Seda Akgül’ün de tatilciler arasında yerini aldığı görüldü. Akgül’in paylaşımlarındaki ve ekranlardaki halinden eser kalmadığı gözlemlendi. Makyajsız haliyle görüntülenince hiç panik yapmaması ise takdir topladı.

ECE ERKEN GÜLÜCÜKLER SAÇTI

Bodrum sokaklarında aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu da kameralara yansıdı. Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile barıştığı ortaya çıkan ve mavi sularda sevgilisi ile sarmaş dolaş görüntülenen Ece Erken’in hayli mutlu olduğu görüldü. Bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan ikiliden Ece Erken kameralara gülümseyip rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ciddi ve soğuk bir duruş sergiledi.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Editör: TE Bilişim