Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Balkon fotoğraflarını ve meşhur tangatatilini saymazsak tatilde gazetecilere en az yakalanan ünlülerden biri olan Sibel Can çocuklarıyla Bodrum’da tatil yaparken objektiflere takıldı. Hakan Ural ile olan evliliğinden olan çocukları Melisa ve Engincan Ural ile Sulhi Aksüt’ten olan oğlu Emir Aksüt ile mavi tura çıkan Sibel Can haftalık 50 Bin TL civarında olan bir motoryat kiraladı.

GÖCEK ADASI’NA DEMİRLEDİ

26 yaşına giren Melisa Ural’ın doğum gününü Marmaris Selimiye’de ki D Maris otelde kutlayan ünlü şarkıcı, haftalık tatilini hızlandırarak bir gün Bozburun’da kaldıktan sonra Göcek Adası’na demirledi. Gazetecilere yakalanmamak için teknenin tüm perdelerini kapattıran Sibel Can kamarasından yalnızca kahvaltı etmek için çıktı. Tüm tedbirleri eksiksiz bir şekilde alan ünlü şarkıcı kahvaltıya arı gelmesin diye de tene personeline kahve yaktırdı.

ÇOCUKLAR YAKALANMAKTAN KORKMADI

Tatilin tadını sonuna kadar çıkaran çocuklarsa gün boyu deniz ve güneş keyfi yaptı. Melisa Ural kız arkadaşıyla denize girdi. Abisi Engincan Ural ile denize giren Emir Aksüt ise fit vücuduyla dikkat çekti

ÇOCUKLAR YAKALANMAKTAN KORKMADIÇOCUKLAR YAKALANMAKTAN KORKMADI

MASKESİNİ ÇIKARMADI

MASKESİNİ ÇIKARMADI

Göcek’te mavi turu noktalayan Sibel Can tekneden inerken görüntülendi. Beyaz bir kıyafet tercih eden ünlü şarkıcının maske takmış olması da gözlerden kaçmadı.

HABER: Kamil Sümer / Bodrum (magazinburadanet)

Editör: TE Bilişim