TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin şeflerinden Somer Sivrioğlu yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü.

Fotoğraflar başına dert oldu: Melis İşiten’e tazminat davası Fotoğraflar başına dert oldu: Melis İşiten’e tazminat davası

Somer Sivrioğlu’ndan Tepki Çeken Paylaşım! ‘Size Yakışmadı!’
Bir alkol firmasının reklamını yapan Sivrioğlu yaptığı paylaşıma şu notu düştü: 
"Oğul ile geçtiğimiz günlerde buluşmuş, dostlarla bir araya geleceğimiz, güzel bir pazar sofrası kurmayı hayal etmiştik. Ama pandemi şartlarında mümkün olmadı. Bana buluştuğumuzda +1 dinlendirme tekniği ile üretilmiş yeni E...s’leri tattırmıştı, çok da beğenmiştim.Türkiye topraklarında doğan bir markanın dünyanın 3. üretim tekniği olmaya aday bir üretim tekniği geliştirmesi beni çok heyecanlandırdı."

Somer Sivrioğlu’ndan Tepki Çeken Paylaşım! ‘Size Yakışmadı!’

Sivrioğlu’nun yaptığı bu paylaşım sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, ünlü şefin takipçileri ikiye bölündü. Sivrioğlu’nun bazı takipçileri “Sizi çocuklar da takip ediyor. Bu paylaşımınızı size yakıştıramadık. Sizi takip etmeyi bırakıyoruz” sözleriyle tepki gösterirken, bazı takipçileri ise yapılan paylaşımda herhangi bir sıkıntı görmediklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim