Şarkıcı Soner Sarıkabadayı sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz şubat ayında Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile nişanlanan ünlü şarkıcı Covid-19 salgını nedeniyle planladıkları nikah törenini ertelemek zorunda kalmıştı. İkili dün nikah masasına oturdu.

Soner Sarıkabadayı 8,5 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evlendi

Covid-19 salgınının gölgesinde geçen nikah töreni Soner Kabadayı’nın evinde gerçekleşti. Yalnızca 10 kişinin katıldığı nikah töreninde çiftin oldukça mutlu olduğu görüldü.

Omzu düşük, sırt dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Camelo’nun karnı da dikkatlerden kaçmadı. 8,5 aylık hamile olan Camelo, Soner Sarıkabadayı ile fotoğraf çekilirken sık sık karnını tutarak pozlar verdi.

Soner Sarıkabadayı 8,5 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evlendi

Geçtiğimiz günlerde Lopez ile bir AVM’de görüntülenen Soner Sarıkabadayı pandemi nedeniyle nikah töreninde annesinin ve babasının olmayacağını söylemişti. Ünlü şarkıcı, Hasan adını verecekleri bebeklerini de birkaç gün için de kucaklarına alacakları için oldukça heyecanlı olduğunu ifade etmişti. Sarıkabadayı, AVM’de açıklama yaptıktan saatler sonra 2015 yılında Tarifi Zor adlı şarkısının klip çekiminde tanıştığı ve sonrasında aşk yaşamaya başladığı Kolombiyalı Camelo Lopez ile hayatını birleştirdi.
 

Editör: TE Bilişim