Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından gerçekleştirilen Yılın EN’leri Ödül Töreni önceki akşam Yenibosna Pullman İstanbul Hotel’de düzenlendi. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan’ın ev sahipliğinde 11’inci kez düzenlenen ödül töreninde Tayyar Işıksaçan ve Ayça Kuru sunuculuk yaptı.

Geceye, kültür, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isimler katılırken tören öncesi Savaşçı dizisinin yıldız oyuncuları Tamer Karadağlı, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tamer Karadağlı Savaşçı'nın Kaç Bölüm Çekildiğini Açıkladı

“HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ..”
Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri’ne layık görülen Tamer Karadağlı, ödül töreniyle ilgili “Çok güzel bir gece olacağını umuyoruz. Ben zaten Engelsiz Yaşam Vakfı’na sürekli destek oluyorum. Hep söylediğimiz gibi ‘Hepimiz birer engelli adayıyız’ aslında. O yüzden de buna dikkat çekmekte çok fayda olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Tamer Karadağlı Savaşçı'nın Kaç Bölüm Çekildiğini Açıkladı

“ÇOK ANLAMLI VE ÖZEL BİR ÖDÜL..”
‘Yılın En İyi Dizi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görülen Murat Serezli ise, ödülün çok anlamlı ve özel olduğunun altını çizerek, “Çok güzel bir gece olacağını düşünüyorum. Tüm vakfa şimdiden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ..”
‘Yılın En İyi Dizi Erkek Oyuncusu’ ödülünü rol arkadaşı Murat Serezli ile paylaşan yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, ödül töreninde olmanın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Tamer Karadağlı Savaşçı'nın Kaç Bölüm Çekildiğini Açıkladı

“DİZİNİN ESAS SAHİPLERİ MURAT VE SARP..”
Değişen kadrosu ve senaryosuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Savaşçı dizisiyle ilgili konuşan Tamer Karadağlı “Sen Çal Kapımı dizisi final yaptıktan sonra mı ekranlara gelecek?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“O tip konularla oyuncular ilgilenmiyor. Biz kendi işimizi yapıyoruz. Son sürat çekimlerimizi yapıyoruz. Neredeyse her gün çekimdeyiz. Dün gece mesela arazideydik. Albay Oktay Göktürk olarak diziye geldim. Dizinin esas sahipleri Murat ve Sarp.”

“İŞİMİZİ SEVEREK YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ..”
Tamer Karadağlı’nın sözleri üzerine konuşan Sarp Levendoğlu, diziyle ilgili “Tamer ağabeyin dediği gibi o konularla bizim pek işimiz olmuyor. Biz işimizi severek yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu ekibinde baya bir değişiklik oldu. Berk aramızdan ayrıldı, yeni katılan arkadaşlarımız oldu ve yeni bir enerji oldu” dedi.

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'

Tamer Karadağlı Savaşçı'nın Kaç Bölüm Çekildiğini Açıkladı

“SABIRSIZLANMAYA VAKTİMİZ OLMUYOR..”
Şu ana kadar dizide 4 bölümün çekildiğini söyleyen Tamer Karadağlı, “Yayınlanması için hiç sabırsızlanmıyor musunuz?” sorusuna “Sabırsızlanmaya vaktimiz olmuyor. Sürekli çekimdeyiz” cevabını verdi.

Editör: TE Bilişim