Ünlü şarkıcı Teoman uzun süren suskunluğunu dün gece bozdu. Cihangir’de görüntülenen Teoman, ilk başta muhabirlerin sorularını cevapsız bırakarak “Konuşmayacağım ya” dedi.
Muhabirin “Bize küs müsünüz? Biz sizi seviyoruz ama neden konuşmuyorsunuz” sorusunun üzerine “Yok küs değilim ben de sizi seviyorum ama eve gidip yatmak istiyorum” diyen Teoman, muhabirin devam eden ısrarı üzerine konuşmama kararından vazgeçerek kısa bir soru cevap yaptı.
İyi olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, konser ve yeni proje sorularının sorulması üzerine “17’sinde konserim var. Hatta 30’unda ve 1’inde 2 tane daha var” diye konuştu.

Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi' Funda müzik sektörüne geri döndü! 'Sinan Akçıl katakulli çevirdi'


GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ
Covid-19 salgını nedeniyle evde kaldığı süreçte bir şeyler üretip üretmediği sorulan yıldız şarkıcı, “yazdık bir şeyler onlara çalışacağım” dedi.
Çalışmalarını yeni bir albümde toplayıp toplamayacağı merak edilen Teoman, çalışmasının uzun süreceğini vurgulayarak “Ben onu 1,5 sene sonra falan çıkarmayı düşünüyorum. İlk parçaya girdim, hevesliyim. Onlara çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

"BAŞKALARININ KONULARINA GİRMEYELİM"

Türkiye’de son dönemde artan kadına şiddet olaylarının sorulması üzerine, yaşananların çok kötü şeyler olduğunu dile getiren Teoman, “Herkes ne düşünüyorsa ben de aynı şeyi düşünüyorum” dedi
Son günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen Ozan Güven’'in Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleri de sorulan ünlü şarkıcı bu soruyu “Başkalarının konularına girmeyelim. Güzel şeylerden bahsedelim” cevabını vererek sohbeti sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim