Ünlü Futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık’ın boşanma sürecinde şok bir gelişme daha yaşandı. Emre Aşık, boşanma davası açtığı gün Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek savcılığa şikayette bulunmuştu. Söz konusu şikayet sebebiyle Yağmur Aşık hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor! "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor!

KORUMA TALEP ETTİ

Emre Aşık, tehdit edilmesinin ardından İstanbul Aile Mahkemesine başvuruda bulunarak koruma talep etti.

KORUMA TALEP ETTİ

Mahkeme, Yağmur Aşık’ın 3 ay süreyle tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

“YANINDA DEĞİL KARŞINDAYIM!”

“YANINDA DEĞİL KARŞINDAYIM!”

Aşık'ın oteli bastığı sırada kendisine engel olmak isteyen otel müdürü Gökhan Ersöz'ü de “Emre'yi bana karşı doldurduğunu çok iyi biliyorum. Bundan sonra yanında değil karşındayım'”diyerek tehdit ettiği belirtildi.

8 YIL HAPİS İSTEMİYLE YARGILANIYOR

8 YIL HAPİS İSTEMİYLE YARGILANIYOR

Emre Aşık ve otel müdürü Gökhan Ersöz’ün şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, savcılık tarafından, Yağmur Aşık hakkında hakaret ve tehdit suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Editör: TE Bilişim