Mehmet Ali Erbil yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu hastalığı ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisinin ardından eski günlerine yavaş yavaş dönmeye başladı.

mehmet ali erbil yasmin erbil

Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum Jessica May: Osmanlı döneminde yaşamış birini oynamak istiyorum

Erbil (63) kızı Yasmin Erbil’in doğum gününde eski eşi Nergis Kumbasar'la birlikte ayakta poz vererek "Yıkılmadım ayaktayım" mesajı verdi.

yasmin erbil dekolte

"CANIM KIZIM"

Zor günleri atlatan Erbil, kızı Yasmin, eski eşi Nergis Kumbasar ve oğlu Ali Sadi ile fotoğraflarını "Canım kızım. Bugün benim prensesim doğmuş" doğmuş notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

yasmin erbil

DERİN DEKOLTEYE BABA SANSÜRÜ 

Mehmet Ali Erbil'in, kızı Yasmin'in bu fotoğrafını sansürleyerek paylaşması dikkat çekti.

yasmin erbil dekolte

"HER ORTAMDA KENDİ GİBİ OLAN TWEETYM"

Nergis Kumbasar ise kızının eski fotoğraflarının altına bu notu düştü: Benim duru güzelim, neşeli ama duyarlı,akıllı ama kibirden uzak, samimi ama sınırlarını bilen, fikrini söylemekten çekinmeyen ama karşısındakini de anlamaya gayret eden, her ortamda kendi gibi olan tweetym, 24.yaşın sana sağlık, mutluluk, başarı getirir inşallah. Daha nice yıllar tüm sevdiklerinle sağlıkla, mutlulukla hep birlikte kutlamamızı diliyorum.

yasmin erbil doğum günü mehmet ali erbil

ALİ SADİ KOCAMAN OLDU 

Ablası Yasmin Erbil'i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan 14 yaşındaki Ali Sadi'nin uzun boyu dikkat çekti.

Ali Sadi’nin boyunun babasını geçtiği görüldü.

Editör: TE Bilişim