Şevval Şahin bir hafta önce Yiğit Marcus Aral’dan ayrılıp sosyetik iş adamı Kerem Kamışlı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yiğit Marcus Aral, bir restoranda gördüğü Kerem Kamışlı ile iddiaya göre; kavgaya tutuştu.

Aralarındaki sürtüşme devam ederken Kerem Kamışlı'yı bir anda tutup sandalye ile birlikte denize atan Yiğit Marcus Aral, olayın nasıl gerçekleştiğini ilk kez açıkladı.

Aral, "Ben efendi efendi oturuyordum. Şevval dün benimleydin bugün çocuklasın bir karar ver kiminle olacağına diye söze girdim. Çocuğa da yakışıyor mu sana 21 yaşındaki kızın aklına girmek? diye sordum. O da bana "Sen benim kim olduğumu biliyor musun bu Türkiye'de toplanan verginin yüzde 10'unu ben veriyorum" diye cevap verdi. Ayrıca "Bu ülkede uçan uçakların yüzde 30'u benim, havaalanları da benim seni bu ülkeye sokup çıkartmam" dedi. Ben de kusura bakma da ben bu ülkede hiç yaşamadım dolayısıyla senin vergileri kullanmadım. Benim dedem Adalet Partisi kurucusu ama benim dedem sizinkiler gibi çalmadı onun için aynısını söyleyemeceğim diyerek kaldırıp denize attım. Öyle yüzüme baktı kaldı" açıklaması yaptı.

Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!” Dilan Çıtak, uçakta yaşadığı kavgaya yeni açıklama getirdi: “Pardon ya!”

Editör: TE Bilişim